Jarenlange ervaring in het onderhoud en aanleg van tuinen heeft ervoor gezorgd dat HERAD uw adres is voor uw complete tuin van A tot Z. Ook voor klanten in de thuiszorg (bijv. 123Comfort) is HERAD een vaste waarde. Bent u op zoek naar een betrouwbare tuinman? Neem dan snel contact met ons op.

 • Onderhoud van uw tuin:

Een periodiek onderhoud van uw tuin zorgt voor een prachtige tuin. Dit kan een eenmalig onderhoud zijn, ieder jaar, ieder kwartaal of maandelijks (9x per jaar). HERAD zorgt ervoor dat uw tuin er weer spik en span bijligt. Het verwijderen van onkruid, gevallen blad of ander ongewenst afval; het snoeien van struiken en hagen of enkel het maaien van uw grasveld; wij nemen u de klus uit handen.

Denkt u ook eens aan de volgende opties:

 • Voorjaarsbeurt

In de maanden maart, april en mei (weersafhankelijk) bereiden we uw tuin voor op de zomer. We snoeien uw najaarsbloeiers, bemesten uw tuin voor optimale groei, herstellen uw gazon (verticuteren) en plaatsen eventueel nieuwe planten. Zo gaat uw een prachtige zomer tegemoet!

MAAK UW TUIN WINTERKLAAR!

HERAD bereidt uw tuin voor op de wintermaanden. Het snoeien van uw planten en struiken, het verwijderen van het laatste onkruid en ongewenst blad en het beschermen van planten die extra aandacht nodig hebben. Daarnaast bemesten we de tuin met organische mest en/of strooien we de tuin af met compost. Zo heeft u een mooi verzorgde tuin rondom de feestdagen, januari en februari.

Neem nu contact met ons op voor een speciale winterprijs met 10% korting via onderstaande knop!

 

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

 • Zomerbeurt

Na de langste dag (21 juni) is het tijd om de hagen te snoeien. Denkt u hierbij ook aan uitgebloeide voorjaarsbloeiers en de buxus. Daarnaast verwijderen we al het onkruid en maaien we uw gazon. Zo geniet u zomers optimaal van uw tuin.

 • Winterklaar maken

HERAD bereidt uw tuin voor op de wintermaanden. Het snoeien van uw planten en struiken, het verwijderen van het laatste onkruid en ongewenst blad en het beschermen van planten die extra aandacht nodig hebben. Daarnaast bemesten we de tuin met organische mest en/of strooien we de tuin af met compost. Zo heeft u een mooi verzorgde tuin rondom de feestdagen, januari en februari. Daarnaast kunnen er voorjaarsbloeiende bollen geplant worden die direct na de winter uw tuin kleur geven.

 


 

 • Ontwerp en aanleg:

Bent u net verhuisd of wilt u graag uw tuin vernieuwen? Heeft u al een plan of nog geen idee? HERAD assisteert u bij de aanleg van uw nieuwe tuin. Het verwijderen van bestaande bestrating of beplanting, volledige grondsanering en afval afvoer is slechts het begin. Daarna volgt het uitvoeren van uw persoonlijke wensen. Denkt u daarbij aan de volgende opties:

 

 • Bestratingen
  Het aanleggen van terrassen en paden; van klinkers tot natuurstenen tegels. Uiteraard worden ze netjes op afschot gelegd en omringd door een zichtbare of onzichtbare opsluiting. Denkt u ook eens aan hardhouten of composieten vlonders als terras.
 • Schuttingen plaatsen
  Baken uw tuin af met een mooie schutting van hout, beton of hout/beton. Eventueel met poort, geleverd met ijzeren frame en cilinderslot. Net wat u mooi vindt.
 • Borders aanleggen en beplanten
  Wat is uw tuin zonder mooie planten? Deze plaatsen we in mooie vlakken in uw tuin genaamd borders. Dit kan verhoogd zijn of in speciale vormen. In overleg kiezen we geschikte planten en/of struiken die aansluiten bij uw tuinwensen, zodat uw ieder seizoen iets bloeiends ziet.
 • Gazon aanleg
  Een grasveld kan op verschillende manieren aangelegd worden. Denkt u aan het inzaaien van gras of door kant-en-klare grasrollen aan te brengen. Wilt u liever geen enkel onderhoud? Dan zijn kunstgrasmatten wellicht iets voor u! Deze zijn er in vele varianten.
 • Tuinverlichting & stroom

Uw tuin is natuurlijk pas af als u er ook ‘s avonds van kunt genieten. Daarvoor plaatsen we de gewensten tuinverlichting en stroompunten voor uw gemak en veiligheid.

 • Tuinhuizen & overkappingen

HERAD kan voor u tuinhuizen, blokhutten en overkappingen maken. Bijvoorbeeld voor het gemak van extra opbergruimte, om lekker beschut uit of ín de zon te kunnen zitten, of om uw afvalcontainers uit het zicht te plaatsen,

Voorbeelden:

Wist u dat HERAD ook:

 • Een grasmaaiservice heeft? Op regelmatige basis wordt uw gazon onder handen genomen, zodat deze er te allen tijde netjes bijligt!
 • Uw bestrating en terras kan onderhouden? Zo wordt al het onkruid verwijderd en de bestrating netjes schoongespoten. Staat wel zo netjes!
 • Uw tuin netjes kan maken voor uw terugkomst van vakantie of tijdelijke afwezigheid zoals een ziekenhuisopname? Zo geniet u nog extra na bij thuiskomst.
 • Uw tuinhuis of schutting beitst? Zo gaan ze jaren langer mee!
 • Bomen kan snoeien en kappen? We kunnen alles afvoeren en ervoor zorgen dat de stronken weggefreesd worden.
 • Trampolines plaatst en eventueel ingraaft? Zo zorgt u voor een veilige speelomgeving voor uw kinderen.